Navigation

Ons team

Yvonne van Veen
Eigenaresse Rustique

Ik mag mijzelf Medische Schoonheidsspecialist noemen na het behalen van de Masterclass Dermatologie bij U-Consultancy.
Na een goede en gedegen opleiding heb ik kennis van de medische aspecten van de huid. Bovendien ben ik getraind en vakbekwaam in omgang met apparatuur zoals Microneedling. Daarnaast ben ik volledig op de hoogte van cosmetica-ingrediënten in huidverzorgingsproducten. Ik schrijf geen medicatie voor, maar werk wel nauw samen met dermatologen, huisartsen en andere professionals. Ik heb een signalerende functie, waardoor onrustige plekjes op de huid eerder ontdekt kunnen worden.

Diverse specialisaties als de acne huid, elektrisch ontharen, medische camouflage en huid-verbeterende massages zijn de technieken waarover ik beschik. Deze specialisaties worden (gedeeltelijk) vergoed bij de zorgverzekeraar, mits daar een medisch verantwoorde reden voor is.

Naast het medische aspect van de huid kunt u natuurlijk ook terecht voor huidverzorgende en pedicure behandelingen. Ik vind het onwijs leuk om afwisseling in de praktijk te mogen uitvoeren. Ook het stukje wellness behoort hierbij.


Riëlle Hooiveld

Mijn lieve collega Riëlle is vanaf 2013 werkzaam bij Rustique.
Na haar opleiding Allround Schoonheidsspecialiste met diverse specialisaties te hebben afgerond, heeft ze haar pedicure diploma ook nog gehaald. Maar toen was het plaatje nog niet compleet..
Een basis- en vervolgopleiding Dermatologie bracht haar een stuk verder en nu kunnen we zeggen dat we beide alert zijn in het herkennen van huidproblemen / huidkankers in een vroeg stadium. Iets wat ons beroep zeker meerwaarde heeft gegeven! Sinds 2017 bent u ook bij haar aan het juiste adres voor permanente make-up. Van ombre/powderbrows tot aan eyeliner of full lips kunt u bij haar terecht. Vind u dat spannend? Totaal niet nodig.. Plan een vrijblijvend intake gesprek in bij haar en u zult zien dat u nergens nerveus voor hoeft te wezen.

Al met al bent u bij Riëlle voor het totaalplaatje in zeer goede handen. Ook van ontspannende wellness- tot huidverbeterende behandelingen met o.a. microneedling en fruitzuren.

 


Julianne Bruining

Julianne loopt niet alleen stage bij Rustique maar is vanaf 1 april ook werkzaam bij ons, hier zijn wij heel blij mee. Julianne leert voor Allround Schoonheidsspecialist, inmiddels zit ze alweer in haar laatste jaar. Maar daarnaast heeft ze ook nog even haar opleiding tot gewichtsconsulente afgerond.
Ze is naast haar studie ook nog bezig om de basis- en vervolgopleiding dermatologie af te ronden zodat we met zijn drieën adequaat zijn in het herkennen van goed- maar ook kwaadaardige plekjes.  Van top tot teen bevat Julianne ook het allround plaatje!


Wij staat garant voor kwaliteit en professionaliteit met een persoonlijk tintje. Wij proberen er alles aan te doen om u zoveel mogelijk op uw gemak te laten voelen bij ons.

Graag tot ziens bij Rustique!