Navigation

Ons team

Yvonne van Veen
Eigenaresse Rustique

Yvonne is Medische Schoonheidsspecialist, zo mag zij zichzelf noemen na het behalen van de Masterclass Dermatologie bij U-Consultancy.
Na een goede en gedegen opleiding heb ik kennis van de medische aspecten van de huid. Ze is volledig op de hoogte van cosmetica-ingrediënten in huidverzorgingsproducten. Ook heeft ze een signalerende functie, waardoor onrustige plekjes op de huid eerder ontdekt kunnen worden. Ze heeft regelmatig contact met huisartsen en of dermatologen.
De Dermapen behandelingen zijn haar favoriet! Niet de fijnste behandeling die we hebben maar wel één waar ze de meeste resultaten mee kan boeken & daar gaat ze voor. Diverse specialisaties als de acne huid, elektrisch ontharen, medische camouflage en huid-verbeterende massages zijn de technieken waarover ze beschikt. Deze specialisaties worden (gedeeltelijk) vergoed bij de zorgverzekeraar, mits daar een medisch verantwoorde reden voor is. Naast het medische aspect van de huid kun je natuurlijk ook terecht voor huidverzorgende en pedicure behandelingen!


Riëlle Groenewold-Hooiveld
Riëlle is vanaf 2013 werkzaam bij Rustique. Na jaren als allround schoonheidsspecialiste en pedicure in dienst te zijn van RustiQue, werd het tijd voor wat anders. Ze begon aan de opleiding voor Permanente Make Up en dit werd helemaal haar ding. Ze mag zichzelf nu dan ook een PMU-artist noemen. Het liefste is ze voornamelijk met wenkbrauwen bezig en vanaf 2020 zullen, wegens omstandigheden, dit ook voornamelijk de behandelingen zijn die ze gaat uitvoeren. Eigenlijk is ze een manusje van alles want niet alleen in maar ook buiten de salon werkzaamheden is ze erg actief. Ze is verantwoordelijk voor onze social media, het bijhouden van de website maar ook bijvoorbeeld voor de inrichting en uitstraling van de salons.
Wil jij je wenkbrauwen in haar mooiste shape hebben? Of dit nou permanent of tijdelijk is (bijv. d.m.v. henna of verf), dan ben je bij onze wenkbrauwspecialist in goede handen!


Renée Been
Renée is Allround Schoonheidsspecialist en ook alweer een tijd bij ons in dienst. Ze begon als stagiaire maar we konden haar niet laten lopen. Ze voorziet klanten van huidadvies, ontspannende behandelingen, het harsen van bepaalde lichaamsonderdelen, wimperlifting en het in model brengen van de wenkbrauwen. Renée is altijd vrolijk en past super bij ons in het team. Ze is van alle markten thuis en is het zeer raadzaam om bij haar een keer heerlijk in de stoel te liggen voor 1 van onze (gezichts)behandelingen. November 2019 gaat ze nog een training volgen voor Gellac bij het bekende merk Magnetic om jullie van de beste en mooiste nagels te mogen voorzien.


Roelien Berends
Sinds 1 april 2019 werkzaam als huidspecialiste en masseuse bij Rustique. Behandelingen en massages van gezicht en lichaam, dat vindt ze fantastisch om te doen en is helemaal haar ding! Roelien is gespecialiseerd in verschillende soorten massages (sport – bindweefsel – hotstone – etc.). Daarnaast is ze onze ‘ingrediënten’-nerd, ze mag graag weten welke werkstoffen er in de producten zitten. Met deze informatie kan ze gericht werken en de juiste producten inzetten om het gewenste doel te behalen. Kom eens kennis maken met Roelien, dit vindt ze één van de leukste behandelingen om te geven. Kennis maken met Roelien, RustiQue en het product waar we mee werken. Hoe leuk is dat?


Ondanks dat we allemaal anders zijn, proberen we wel zo gelijk mogelijk te werken. Natuurlijk kan het zijn dat je voorkeur hebt voor een bepaalde behandelaar. Wil je online een afspraak inplannen? Dan kun je dus ook aangeven door wie je graag geholpen wil worden.
Graag tot ziens bij Rustique!