Navigation

Ons team

Yvonne van Veen
Eigenaresse Rustique

Ik mag mijzelf Medische Schoonheidsspecialist noemen na het behalen van de Masterclass Dermatologie bij U-Consultancy.
Na een goede en gedegen opleiding heb ik kennis van de medische aspecten van de huid. Bovendien ben ik getraind en vakbekwaam in omgang met apparatuur zoals Microneedling. Daarnaast ben ik volledig op de hoogte van cosmetica-ingrediënten in huidverzorgingsproducten. Ik schrijf geen medicatie voor, maar werk wel nauw samen met dermatologen, huisartsen en andere professionals. Ik heb een signalerende functie, waardoor onrustige plekjes op de huid eerder ontdekt kunnen worden.

Diverse specialisaties als de acne huid, elektrisch ontharen, medische camouflage en huid-verbeterende massages zijn de technieken waarover ik beschik. Deze specialisaties worden (gedeeltelijk) vergoed bij de zorgverzekeraar, mits daar een medisch verantwoorde reden voor is.

Naast het medische aspect van de huid kunt je natuurlijk ook terecht voor huidverzorgende en pedicure behandelingen. Ik vind het onwijs leuk om afwisseling in de praktijk te mogen uitvoeren. Ook het stukje wellness behoort hierbij.


Riëlle Hooiveld

Mijn lieve collega Riëlle is vanaf 2013 werkzaam bij Rustique.
Na haar opleiding Allround Schoonheidsspecialiste met diverse specialisaties te hebben afgerond, heeft ze haar pedicure diploma ook nog gehaald. Maar toen was het plaatje nog niet compleet..
Een basis- en vervolgopleiding Dermatologie bracht haar een stuk verder en nu kunnen we zeggen dat we beide alert zijn in het herkennen van huidproblemen / huidkankers in een vroeg stadium. Iets wat ons beroep zeker meerwaarde heeft gegeven! Sinds 2017 bent u ook bij haar aan het juiste adres voor permanente make-up. Van ombre/powderbrows tot aan eyeliner kun je bij haar terecht. Vind je dat spannend? Totaal niet nodig.. Plan eens een intake in, en je zult zien dat je niet nerveus hoeft te zijn.

Al met al bent je bij Riëlle voor het totaalplaatje in zeer goede handen. Ook van ontspannende wellness- tot huidverbeterende behandelingen. (Acne)

 


Renée Been

Ook Renée behoort nu tot ons team. Renée loopt op de vrijdagen stage, maar is ook op de donderdag avond en zaterdagen een vast gezicht binnen de muren van Rustique. Renée leert voor Allround Schoonheidsspecialist en zit in haar laatste jaar op het Drenthe College in Emmen. Vele mensen kennen haar inmiddels doordat ze ook het meisje is van de manicure behandelingen (Gellac) en zeer binnenkort de Wimperlifting gaat toepassen bij ons in de salon. Renee is ook van alle markten thuis en is het zeer raadzaam om bij haar een keer heerlijk in de stoel te liggen voor 1 van onze wellness behandelingen.

 
_________________________________________________________________________________

Wij staan garant voor kwaliteit en professionaliteit met een persoonlijk tintje. Wij proberen er alles aan te doen om je zoveel mogelijk op je gemak te laten voelen bij ons.

Graag tot ziens bij Rustique!