Navigation

Medisch Specialist

Bij Rustique hebben we de term schoonheidsspecialist naar een veel hoger niveau gebracht. Yvonne is namelijk sinds 2015 afgestudeerd als Medisch schoonheidsspecialist.

Een medisch schoonheidsspecialist is een schoonheidsspecialist die kennis heeft van de medische aspecten van de huid. Zij heeft, naast de opleiding voor schoonheidsspecialist, de basis- en vervolgopleiding en de Masterclass Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten bij U-Consultancy gevolgd. De medisch schoonheidsspecialist is verder geschoold in de medische aspecten van specialistische behandelingen. Bovendien is zij getraind en vakbekwaam in omgang met apparatuur. Daarnaast is zij volledig op de hoogte van cosmetica-ingredi├źnten in huidverzorgingsproducten.

Regelmatig wordt zij nageschoold, bijvoorbeeld op vakbekwaamheid en actuele ontwikkelingen binnen de dermatologie. De medisch schoonheidsspecialist kunt u herkennen aan het kwaliteitslabel Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie®.
Als medisch schoonheidsspecialist is ze gespecialiseerd in de behandeling van onder andere acne, overbeharing en medische camouflage. Tevens heeft ze een signalerende functie, waardoor diverse huidproblemen in een vroeg stadium ontdekt kunnen worden. Bij Rustique kunt u uw zorgvraag, indien nodig, adequaat vervolg geven richting bijvoorbeeld uw huisarts.


Als medisch schoonheidsspecialist staat Rustique geregistreerd op:
www.u-consultancy.nl
www.medisch-schoonheidsspecialist.nl