Navigation

Permanente Make-up

Gratis en vrijblijvend advies
Als u twijfelt of gewoon eerst meer wilt weten, maak dan een afspraak voor een adviesgesprek (€35,00). Hierbij kan ik wat meer uitleggen over de behandeling en kunnen we alvast kijken naar welke kleuren geschikt zouden kunnen zijn. Ook kunnen we door voor te tekenen alvast een beeld creëren zodat een beslissing weloverwogen gemaakt kan worden.

Heeft u toch besloten om door mij permanente make up te laten zetten, dan kunt u via uw huisarts Emla crème bestellen. Emla is een verdovende zalf die u zelf mee dient te nemen tijdens de behandeling. De wettelijke voorschriften zijn zo dat wij deze zalf alleen mogen gebruiken als deze op naam uitgeschreven is. U krijgt van mij een formulier mee naar huis waar de voor- en naschriften voor een permanente make-up behandeling aan moeten voldoen.

Samen streven we naar het mooiste resultaat en in dat geval kan het zijn dat er meer als één nabehandeling plaats zal gaan vinden. Tot slot is geen mens gelijk!
Kom gerust eens langs om kennis te maken met mij. Groetjes Riëlle


Schaduw / ombre techniek
Denk hierbij aan het effect van een poederige wenkbrauw, vergelijkend met wanneer u een wenkbrauwpotlood of poeder aan hebt gebracht. De shadow techniek oogt zacht en is compacter dan de luchtige hairstroke.


Intakegesprek                                                                                € 35,00
Wenkbrauwen nieuwe set (schaduw/ombre techniek)        € 310,-
Eyeliner bovenlijn                                                                        € 195,-
Eyeliner onderlijn                                                                        € 150,-
Eyeliner boven- en onderlijn                                                     € 310,-

Alle behandelingen zijn inclusief één nabehandeling!