Navigation

Huidverbeterende massage

Bindweefsel is een weefsel dat onderdeel uitmaakt van alle organen van ons lichaam. Het heeft een steunende en verzorgende functie, beschermt de organen en bepaalt hun vorm. De huid is ons grootste orgaan. Wanneer bindweefsels rekken dan krijgt de huid de kans om te gaan hangen waardoor deze haar stevigheid verliest en rimpels kunnen ontstaan. Wanneer bindweefsels krimpen kan het de huid onregelmatig naar beneden trekken waardoor cellulite kan ontstaan.

Huidverbeterende massage
Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, stimuleert de afvoer van afvalstoffen en zet aan tot celvernieuwing. Hierdoor verbetert de conditie van de huid waardoor deze strakker en gladder wordt. Een kuur van bindweefselmassages wordt uitgevoerd voor het verbeteren van lijntjes en huidverslapping in het gelaat, de hals en decolleté. Daarnaast kan de behandeling heel goed worden ingezet om cellulite te verbeteren. De deukjes in de huid worden minder diep en het huidoppervlak wordt gladder en strakker. Ook kunnen littekens sterk worden vervaagd.

Pincementsmassage
Deze massage prikkelt de zenuwuiteinden in de huid en brengt zo de huid in balans. Het bindweefsel verbetert en de huid herstelt. De massage zelf is een kort prikkelende knijptechniek met verschillende uitvoeringen en sterktes. Pincement is effectief bij de behandeling van acne, littekens, een minder doorbloede huid of verslapte huid. je kunt met deze massage je huid uitstekend in conditie houden.

Tarieven
De eerste bindweefselbehandeling kost € 120,-. Dit is inclusief een uitgebreide intake.
Vervolg behandelingen kosten € 90,- per keer.

  • Wij adviseren om tijdens deze kuurbehandelingen i.c.m. de thuisproducten van Cenzaa of !K Skin Perfection te gaan werken om tot de effectiviteit te komen die wij voor de hand houden.

100% garantie mogen wij niet garanderen, resultaten zijn afhankelijk van iemands leefstijl, milieu-invloeden en zon gebruik. Ook bepaalde medicatie, ziektes en langdurig stress zijn relatief of absolute contra-indicaties en bespreken wij uitgebreid tijdens de intake. Het is daarom handig om allergie en-/of medicijn lijsten mee te nemen bij u eerste intake behandeling.