Navigation

Gezichtsbehandelingen

Voor (gezichts)behandelingen bent u bij Rustique aan het juiste adres. Natuurlijk hebben wij een breed scala aan gezichtsbehandelingen.

Autumn Feeling DUO treatment 

90 minuten – €85,00 p.p Alleen geldig op 12 oktober 2019.

De zon straalt zacht terwijl de blaadjes al wat verkleuren. Bij RustiQue in Musselkanaal zie je de zomer langzaam overgaan in de herfst. Hier beleef je een weldadig najaar. Inclusief lichaamspakking en vitamine face boost. Met als kers op de taart een mini high tea☕️.

Kom kennis maken
60 minuten – € 85,00
Tijdens deze behandeling maakt u kennis met Rustique en het concept van Cenzaa of IKSkinperfection. Na een uitgebreid intake- & analyse formulier volgt een verkwikkende behandeling. Aan het eind van de behandeling krijgt u een Box mee naar huis waar diverse producten in zitten. De keus welk merk en box u krijgt is geheel afhankelijk van de huidkennis van onze experts. Dit kan dus een Cenzaa of IKskinperfection zijn.

Alles in één – 60 min. € 55,00
De ideale combinatie van ontspanning en huidverzorging! De Impressions is een uitgebreide behandeling van 60 minuten.
Tijdens deze behandeling droomt u helemaal weg. De behandeling bestaat onder andere uit een oppervlakte- en dieptereiniging, ook worden alle onzuiverheden verwijderd. Natuurlijk is er ook aan ontspanning gedacht. De alles in één bevat een korte massage, een masker, serum en dag- of nachtverzorging.

Momentje voor jezelf – 90 min. € 71,50
Een bijzonder ontspannende, uitgebreide behandeling met heerlijke massages. Aan alles is gedacht tijdens deze heerlijke behandeling. We starten met een voetenbad en een kopje thee of koffie. U kiest uw favoriete geur, deze geur zal tijdens de behandeling nog vaker terug komen. Vervolgens wordt uw huid grondig gereinigd met oppervlakte reinigingen en diepte reinigingen. Met een hoofdhuidmassage, armmassage, 2 maskers en serum maken we deze behandeling compleet.

Spetterend momentje – 120 min. € 120,00
De meest uitgebreide en luxe wellness behandeling  met warme knisperende pakjes van verse thee en zeezout! Warme stenen, warme knisperende kruidenzakjes en heerlijke massages staan aan het hoofd van deze behandeling! Verras u zelf eens met deze bijna twee uur durende behandeling.

Seizoensbehandeling – 90 min. € 82,50
Houdt u van verandering? Niet altijd hetzelfde? Kies dan voor deze behandeling. Elk seizoen proberen wij een behandeling op maat te maken, aangepast op het jaargetijd. In de winter kunt u bv. genieten van een warme behandeling met o.a. hotstones, in de zomer kiezen we voor een verfrissende/verkwikkende behandeling.

DUO arrangement – 109,95 p.p.
Kom samen genieten, met partner, vriend/vriendin, familielid of wie dan ook. Iedereen is welkom! Kies voor een dagdeel van 09-1200u of van 13-1700u.
Wilt u tijdens de behandeling genieten van iets culinairs (high tea of lunch) dan kost het 12.50 p.p. extra

 

* Let op: Om onze behandelingen uniek te houden spelen wij in op de wens van de klant en kan een behandeling niet altijd gaan zoals bovenstaand is omschreven.