Navigation

Gezichtsbehandelingen

Alle behandelingen zijn ook als DUO behandelingen te boeken! Wil je er graag een high tea bij? Dan kan dat. Dit kost €15,00 per persoon extra. De high tea wordt verzorgd door Bakker Bos uit Ter Apel.

Kom kennis maken –  Tijdelijk niet te boeken, deze behandeling krijgt een nieuw jasje vanaf medio oktober.

Alles in één – 60 min. – € 56,50
De ideale combinatie van ontspanning en huidverzorging! De alles in één is een uitgebreide behandeling van 60 minuten.
Tijdens deze behandeling droom je helemaal weg. De behandeling bestaat onder andere uit een oppervlakte- en dieptereiniging, ook worden alle onzuiverheden verwijderd. Natuurlijk is er ook aan ontspanning gedacht. De alles in één bevat een korte massage, een masker, serum en dag- of nachtverzorging.

Momentje voor jezelf – 90 min. – € 74,50
Een bijzonder ontspannende, uitgebreide behandeling met heerlijke massages. Aan alles is gedacht tijdens deze heerlijke behandeling. We starten met een voetenbad en een kopje thee of koffie. Je kiest je favoriete geur, deze geur zal tijdens de behandeling nog vaker terug komen. Vervolgens wordt de huid grondig gereinigd met oppervlakte reinigingen en diepte reinigingen. Met een hoofdhuidmassage, armmassage, 2 maskers en serum maken we deze behandeling compleet.

Spetterend momentje – 120 min. -€120.00
De meest uitgebreide en luxe wellness behandeling  met warme knisperende pakjes van verse thee en zeezout! Warme stenen, warme knisperende kruidenzakjes en heerlijke massages staan aan het hoofd van deze behandeling! Verras jezelf eens met deze bijna twee uur durende behandeling.

Seizoensbehandeling – 60 min. – 67,50 of  90 min. – € 97,50
Hou je van verandering? Niet altijd hetzelfde? Kies dan eens voor deze behandeling. Elk seizoen proberen wij een behandeling op maat te maken, aangepast op het seizoen. In de winter kun je bv. genieten van een warme behandeling met o.a. hotstones, in de zomer kiezen we voor een verfrissende/verkwikkende behandeling.

DUO arrangement dagdeel – 
Kom samen genieten, met partner, vriend/vriendin, familielid of wie dan ook. Iedereen is welkom! Kies voor een dagdeel van 09-1200u of van 13-1700u.
Wilt u tijdens de behandeling genieten van iets culinairs (high tea of lunch) dan kost het €15,00 p.p. extra

* Let op: Om onze behandelingen uniek te houden spelen wij in op de wens van de klant en kan een behandeling niet altijd gaan zoals bovenstaand is omschreven.