Navigation

Gezichtsbehandelingen

Alle behandelingen zijn ook als DUO behandelingen te boeken! Wil je er graag een high tea bij? Dan kan dat. Dit kost €17,00 per persoon extra. De high tea wordt verzorgd door Bakker Bos uit Ter Apel.

Discover Retreat treatment €199,00 (voorheen kom kennis maken)

Deze behandeling staat in teken om weer helemaal opnieuw naar je huid te kijken, naar je wensen & je onderhoud. Je komt voor een uitgebreide intake inclusief een foto analyse met onze Observ. Hierna gaan we je behandelen met de producten van de Discoverykits Cenzaa of Kennismaking box + fullsize van IK SKIN. Deze kit t.w.v. €135,00 krijg je na de behandeling mee naar huis met producten afgestemd op jouw huidstype. Na ongeveer 2 week hebben we een online meeting om te bespreken of je huidritueel thuis naar wens is en of er bijzonderheden zijn. Dit herhalen we ook bij 4 week. Na 6 week kom je terug in de salon voor wederom je tweede behandeling en gaan we kijken door een tweede sessie met de Observ foto analyse of er veranderingen hebben plaatsgevonden. Even als eindconclusie: Je krijgt bij deze behandeling 2 x een behandeling van 45 minuten, 2 x een foto huidanalyse dmv de Observ, 2 x een online meeting met je desbetreffende huidbehandelaar en je krijgt de kit twv 135 euro mee naar huis. Dit alles kost normaliter €350,50 maar speciaal voor jou in deze Retreat voor €199,00.

Impression of Reset your skin- 60 min. – € 60,00 (voorheen alles in een) 
De ideale combinatie van ontspanning en huidverzorging! De alles in één is een uitgebreide behandeling van 60 minuten.
Tijdens deze behandeling droom je helemaal weg. De behandeling bestaat onder andere uit een oppervlakte- en dieptereiniging, ook worden alle onzuiverheden verwijderd. Natuurlijk is er ook aan ontspanning gedacht. De alles in één bevat een korte massage, een masker, serum en dag- of nachtverzorging.

Moments of Repair&Hydrated- 90 min. – € 75,00 (voorheen momentje voor jezelf)
Een bijzonder ontspannende, uitgebreide behandeling met heerlijke massages. Aan alles is gedacht tijdens deze heerlijke behandeling. We starten met een voetenbad en een kopje thee of koffie. Je kiest je favoriete geur, deze geur zal tijdens de behandeling nog vaker terug komen. Vervolgens wordt de huid grondig gereinigd met oppervlakte reinigingen en diepte reinigingen. Met een hoofdhuidmassage, armmassage, 2 maskers en serum maken we deze behandeling compleet.

Weda wellbeing – 120 min. -€120.00 (voorheen spetterend moment)
De meest uitgebreide en luxe wellness behandeling  met warme knisperende pakjes van verse thee en zeezout! Warme stenen, warme knisperende kruidenzakjes en heerlijke massages staan aan het hoofd van deze behandeling! Verras jezelf eens met deze bijna twee uur durende behandeling.

Seizoensbehandeling – 60 min. – 69,00 of  90 min. – €99,95 (Cenzaa RYJVK of IK skin Detox)
Hou je van verandering? Niet altijd hetzelfde? Kies dan eens voor deze behandeling. Elk seizoen proberen wij een behandeling op maat te maken, aangepast op het seizoen. In de winter kun je bv. genieten van een warme behandeling met o.a. hotstones, in de zomer kiezen we voor een verfrissende/verkwikkende behandeling.

DUO arrangement dagdeel – €220,00 of inclusief culinair €250,00 voor 2 personen.

Kom samen genieten, met partner, vriend/vriendin, familielid of wie dan ook. Iedereen is welkom!

Kies voor een dagdeel van 09-1200u of van 13-1700u. Deze tijden is inclusief high tea. Wil je alleen de behandeling dan zal de tijd iets korter zijn dan hierboven omschreven.
Wil je tijdens de behandeling genieten van iets culinairs (high tea of lunch) dan kost het €17,00 p.p. extra

* Let op: Om onze behandelingen uniek te houden spelen wij in op de wens van de klant en kan een behandeling niet altijd gaan zoals bovenstaand is omschreven.