Navigation

Gezichtsbehandelingen

Voor (gezichts)behandelingen bent u bij Rustique aan het juiste adres. Natuurlijk hebben wij een breed scala aan gezichtsbehandelingen.

Kom kennis maken
60 minuten – € 85,00
Tijdens deze behandeling maakt u kennis met Rustique en het concept van Cenzaa of IKSkinperfection. Na een uitgebreid intake- & analyse formulier volgt een verkwikkende behandeling. Aan het eind van de behandeling krijgt u een VIP box mee naar huis (t.w.v. 64,50) waar 7 mini producten in zitten.

Alles in één – 60 min. € 55,00
De ideale combinatie van ontspanning en huidverzorging! De Impressions is een uitgebreide behandeling van 60 minuten.
Tijdens deze behandeling droomt u helemaal weg. De behandeling bestaat onder andere uit een oppervlakte- en dieptereiniging, ook worden alle onzuiverheden verwijderd. Natuurlijk is er ook aan ontspanning gedacht. De Impressions bevat twee massages, een masker, serum en dag- of nachtverzorging.

Momentje voor jezelf – 90 min. € 71,50
Een bijzonder ontspannende, uitgebreide behandeling met heerlijke massages. Aan alles is gedacht tijdens deze heerlijke behandeling. We starten met een voetenbad en een kopje thee of koffie. U kiest uw favoriete geur, deze geur zal tijdens de behandeling nog vaker terug komen. Vervolgens wordt uw huid grondig gereinigd met oppervlakte reinigingen en diepte reinigingen. Met een hoofdhuidmassage, armmassage, 2 maskers en serum maken we deze behandeling compleet.

Spetterend momentje – 120 min. € 120,00
De meest uitgebreide en luxe wellness behandeling  met warme knisperende pakjes van verse thee en zeezout! Warme stenen, warme knisperende kruidenzakjes en heerlijke massages staan aan het hoofd van deze behandeling! Verras u zelf eens met deze bijna twee uur durende behandeling.

Seizoensbehandeling – 90 min. € 82,50
Houdt u van verandering? Niet altijd hetzelfde? Kies dan voor deze behandeling. Elk seizoen proberen wij een behandeling op maat te maken, aangepast op het jaargetijd. In de winter kunt u bv. genieten van een warme behandeling met o.a. hotstones, in de zomer kiezen we voor een verfrissende/verkwikkende behandeling.

DUO arrangement – 109,95 p.p.
Kom samen genieten, met partner, vriend/vriendin, familielid of wie dan ook. Iedereen is welkom! Kies voor een dagdeel van 09-1200u of van 13-1700u.
Wilt u tijdens de behandeling genieten van iets culinairs (high tea of lunch) dan kost het 12.50 p.p. extra