Navigation

Voedingscoaching

Wil jij afvallen? Zit je niet lekker in je vel? Ben je zat van het jojo-effect? En wil jij leren wat gezonde voeding is? Dan is voedingscoaching bij Rustique wat voor jou!
Tijdens het voedingscoachingtraject wordt jou GEEN dieet opgelegd! Om het jojo-effect te doorbreken is het belangrijk om je huidige voedingspatroon stapsgewijs aan te passen naar een gezonder voedingspatroon. Op deze manier wordt het gezond eten een nieuwe levensstijl en ben JIJ de baas over je gewicht.

Tijdens een intakegesprek wordt er besproken wat jouw doelen en verwachtingen zijn. Ook wordt het huidige voedingspatroon bekeken, zodat een plan van aanpak opgesteld kan worden. Tijdens de voedingsconsulten doe je informatie op over voeding, zodat jij na het voedingscoachingtraject voldoende zelfvertrouwen en kennis hebt opgedaan om zelfstandig verder te gaan met het behalen van je doel. Tijdens de voedingsconsulten word je, indien gewenst, gewogen en gemeten om zo je vooruitgang bij te houden. Je wordt op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van voeding en je krijgt praktische, wetenschappelijk bewezen tips die je thuis kunt toepassen.

Voeding & je thuis voelen bij Rustique?
Je wilt of bent geadviseerd door je omgeving om gezonder te gaan eten, maar je weet niet zo goed hoe je dit moet aanpakken?
Je bent vaak moe en je vermoedt dat je manier van eten daar mee te maken heeft?
Je wilt afvallen op een verantwoorde manier zonder gedoe met pakjes, drankjes en lastige menu’s om daarna toch weer aan te komen?
Dan ben je bij Rustique uw huid onze passie op het juiste adres! Kom eens langs voor een vrijblijvend consult, en bespreek wat de mogelijkheden eventueel voor jou kunnen zijn.

VOEDING en HUID
Ook is goede voeding van belang voor ons grootste orgaan: de huid. Maar wat is goed? Krijg ik alle vitamines en mineralen voldoende binnen? Heb ik voedingssupplementen nodig? Bij Rustique kijken we of jouw voedingspatroon van belang is bij een huidprobleem. Denk aan eczeem, acne, psoriasis, rosacea. Ook bij het afnemen van elastine en collageenvezels kan voeding een rol spelen.

Julianne is sinds december 2017 gediplomeerd gewichtsconsulente volgens de richtlijnen van de BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland).

Tarieven
Intake 60 minuten €48,50
Vervolg gesprek 30 minuten €28,50
Weegconsult 15 minuten €9,50
Rustique gezond pakket (1x intake, 7 x vervolg) van €248,00 voor €195,50 (betaling dient ineens te worden voldaan bij Gezond Pakket)

Consulten vinden plaats bij Rustique.

Om eveneens aan je conditie te werken en fitter/strakker te worden, werken we samen met een personal trainer die op het gebied van cardio, kracht en uithoudingsvermogen is gespecialiseerd.
Je weer fitter/sterker voelen, afvallen of sportspecifiek trainen? Het kan allemaal! Door middel van circuit/kracht- training/(kick)boksen. Neem contact op met Niels Hooiveld NRGY Personal Training 0650605683.