Navigation

Acne Behandelingen

Wat is acne?
De huid bevat kliertjes die talg (een vettige beschermende stof) aanmaken. Als de kliertjes verstopt of ontstoken raken, ontstaan er puistjes. Dit noemen we acne.
Vooral bij mensen tussen de 15 en 25 jaar komt acne voor, maar ook op latere leeftijd kan het optreden.

Behandeling bij Rustique
Bij Rustique zijn we gespecialiseerd in Acne. Dit houdt in dat je bij ons in goede handen bent, wij beschikken over de juiste medische kennis.
Bij Rustique gebruiken we medische peelingen bij Acne.
Met de medische acnepeeling worden oude huidcellen aan de oppervlakte verwijderd en worden grove poriën kleiner gemaakt. Afhankelijk van uw huidtype en intensiteit van uw acne of littekens zullen wij kiezen voor de juiste medische peeling. Wij zijn gekwalificeerd om met sterke peelings te werken die dieper in de huid doordringen dan de oppervlakkige peelings die soms weleens worden toegepast. Ook heeft de medische peeling een remmende werking op de talgproductie en pakt de peeling de P. Acnes-bacterie (acnebacterie) aan. Op deze manier zorgt de peeling ervoor dat er minder snel nieuwe ontstekingen of onzuiverheden ontstaan.

Intake
Een intake behandeling is vrijblijvend. Bij een intake vragen wij onder andere naar uw medische geschiedenis.
Wellicht is het mogelijk om uw eigen polis raad te plegen om te kijken of u in aanmerking komt voor een vergoeding.
Bij een intake adviseren wij u om bijsluiters van medicijnen ed. mee te nemen.

Tarieven behandeling
Zodra u voor een intake gesprek bent geweest en u in aanmerking komt voor de medische peeling, plannen we een behandeling in.
De eerste peeling bedraagt €120,- inclusief een skinbarrier kit voor thuis gebruik. Vervolg behandelingen bedragen €100,- per peeling.

Vergoedingen
Afhankelijk van uw verkering wordt deze behandeling vergoed door uw zorgverzekering.